1e verdieping
1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 Rechtervleugel Pantry

1.1

Unit 1.1 | 29m2

Deze unit is verhuurd

Praktische kantoorunit van ca 29 m2 en gelegen aan de voorzijde van het gebouw, nabij de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.2

Unit 1.2 | 75m2

Deze unit is verhuurd

Royale kantoorunit van ca 75 m2 en gelegen op de hoek van het gebouw met ruim uitzicht over de Vareseweg, nabij de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.3

Unit 1.3 | 42m2

Deze unit is verhuurd

Ruime kantoorunit van ca 42 m2 en gelegen aan de zijkant van het gebouw, ligt nabij de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.4

Unit 1.4 | 27m2

Deze unit is verhuurd

Praktische kantoorunit van ca 27 m2 en gelegen aan de zijkant van het gebouw, nabij de algemene pantryruimte voorzien koffie/thee faciliteiten van en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.5

Unit 1.5 | 86m2

Deze unit is verhuurd

Royale en lichte kantoorunit van ca 85 m2, gelegen op een hoek aan de achterzijde van het gebouw met vrij uitzicht, op enkele stappen van de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.6

Unit 1.6 | 29m2

Deze unit is verhuurd

Praktische kantoorunit van ca 29 m2 en gelegen aan de achterzijde van het gebouw met vrij uitzicht, gebruik van de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.7

Unit 1.7 | 45m2

Deze unit is verhuurd

Ruime kantoorunit van ca 45 m2 en gelegen aan de achterzijde van het gebouw met vrij uitzicht, gebruik van de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

1.8

Unit 1.8 | 42m2

Deze unit is verhuurd

Ruime kantoorunit van ca 42 m2 en gelegen aan de achterzijde van het gebouw met vrij uitzicht, gebruik van de algemene pantryruimte voorzien van koffie/thee faciliteiten en een gezellige ontvangstruimte met leestafel.

Rechtervleugel

Unit Rechtervleugel | m2

Deze unit is verhuurd

Ruimte kantoortuin met veel lichtinval en een directiekantoor met glazen wanden. De kantoorruimte beschikt over een vergaderruimte, een eigen pantry,  een bar en eigen dames- en herentoiletten.

Pantry

Unit Pantry | m2

Deze unit is algemeen

Algemene pantry ruimte met koffie- en theevoorzieningen en een leestafel.