LOCATIE

Business Center Rotterdam is een bedrijfsverzamelgebouw gelegen nabij de snelwegen A13 en A20. Het pand is gelegen aan de rand van bedrijvenpark Gateway in Rotterdam Noord-West. Het gebouw is erg goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer op loopafstand.

De ligging nabij de afsprag A13 en de A20 zorgt voor een optimale verbinding naar omliggende steden. Ook het centrum van Rotterdam is slechts enkele minuten rijden. Door de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport is Business Center Rotterdam ook op internationaal niveau goed bereikbaar. Parkeren kan op eigen terrein welke is voorzien van laadpalen.

Op bedrijvenpark Gateway zijn verschillende soorten bedrijven gevestigd waaronder kantoren voor zakelijke dienstverlening, groothandels, installatietechniek en logistiek. In de nabije omgeving zijn ook verschillende horecavoorzieningen gelegen waar u kunt lunchen. Het gebied is volop in ontwikkeling. Onlangs zijn alle terreinen en infrastructuur opnieuw aangelegd. Op steenworp afstand van het Business Center Roterdam wordt zelfs een golfbaan aangelegd.